Vähän on taas jäänyt päivittely...

 

Eilen illalla iski himo, kun tajusin että pakastimessa oli vajaa paketti jäätelöä. Pyysin luvan syödä sitä vähän, ja tietysti söin. Voi luoja että nautin siitä, ja samalla - yllättäen - inhosin itseäni, kun en voinut hillitä. Mutta oikeastikin söin vain vähän, otin pienen palan, jotta sitä riittää muillekin perheessä. En oksentanut.

Ja tänään, kun jäin yksin kotiin. Mitä tein? Samantien, kun isä lähti moottoripyörällä pihasta singahdin pakastimelle veitsen kanssa ja lohkoin kauniita, ohuita siivuja ja söin suoraan veitsellä. Ja se oli niin hyvää. Söin muutaman siivun, ja sitten tajusin, että jos syön enää yhtään enempää jään kiinni salaa syömisestä (ei meillä ruokaa lasketa, mutta yleensä jäätelö ja muut jaetaan tasan). Kuitenkaan en voinut heti lopettaa, vaan oli pakko vielä syödä pari palaa. Nuolin veitsen puhtaaksi ja tungin jäätelopaketin pikavauhtia takaisin pakastimeen ja lähdin koiran kanssa lenkille. En oksentanut.

Mutta kylläpä olenkin hyvä lenkkeilijä. Poikkesin Siwaan, ja ostin Jaffa-keksejä. JAFFAKEKSEJÄ. Niissä on 49 kilokaloria per keksi! Sairasta. Ja kun pääsin kotiin, söin. Tietysti, en heitä ruokaa poiskaan. Muutamassa minuutissa meni melkeinpä 300 kcal. En oksentanut.

Ja tiedättekö, mitä tein viikonloppuna?

 

Leivoin mokkapaloja.