Löysin eilen Lasiluurangon (linkki sinne löytyy tuolta Linkit-kohdasta), ja olen nyt ihan koukussa siihen. Lueskelin foorumia eilen monta tuntia, ja taas jatkuu. Jollain tavalla äärimmäisen helpottavaa lukea, kun muut ovat samassa tilanteessa. Sieltä saan innoitustakin laihduttamiseen, itsekuria ja halua laihtua lisää. Thinspiroidun.

Nyt paino on sen 53kg. Jatkuu 50 --> 47 --> 45. Sitten olen ehkä tyytyväinen. Mikäli saan siis mahastakin jotain pois, se on kaikista "heikoin" kohtani, ongelma-alue, kamala läskikasa, joka häiritsee minua aina. Julkisilla paikoilla vedän aina vatsaa sisään.

Lasiluurangosta löysin myös juttua syömishäiriökoruista, joista en ollut ennen kuullutkaan. http://lasiluuranko.suntuubi.com/?cat=10&aid=4&fid=187&mid=187&c=187 Meinasin, että kun pääsen tuohon viiteenkymmeneen kiloon, teen itselleni punaisen korun. Se kannustakoon tavoitepainoon pääsemisessä.

Isä on iltavuorossa tänään, joten voisin käydä koiran kanssa kävelemässä. Jalka tuntuu vähän paremmalta, niin ehkä saan ihan pienen lenkin edes tehtyä.

 Muuten aivan täydellinen, mutta liian isot pohjelihakset minun makuuni.

 Ihana enkelinsiipiluu, tuo lapa. Ja selkäranka näkyy mielettömän kauniisti.

 

//19:13 Kävin koiran kanssa puolen tunnin reippaalla kävelyllä. Tuli ihmeen hyvä olo, vaikka polvitaipeeseen sattuukin nyt aivan perkeleesti.