Yritän olla tänään lähinnä syömättä. Aamulla söin ruisleivän vähäsuolaisella Oivariinilla ja juustolla + vihreää teetä. Okei, sorruin myös Dumle-tikkariin ja pariin kovaan hedelmäkarkkiin, mutta ei niistä niiiiin kamalan paljoa tule kaloreita. Seuraavan kerran aion syödä vasta vähän ennen kuutta, ja sitten lähden koiran kanssa ainakin puolen tunnin kävelylle. Nälättää kyllä aika paljonkin, mutta ei, nyt en sorru! En! Juon sitten teetä ja vettä ja kaikkea, mutta en halua syödä. Tai haluan kyllä, mutta en vaan voi. En ole laihtunut yhtään pitkään aikaan, ja ennen kesälomaa piti päästä 45 kiloon. Ei ihan onnistunut, ne parikin kiloa jotka sain pois, tulivat takasin ystäviensä kanssa.

Kaiken lisäksi vituttaa, kun tyttöystävällä ei ole aikaa nähdä minua. Toivon vain, että kesällä olisi aikaa yhdessä, vaikka tytöllä onkin kesätöitä.

Huomasin eilen, kun katsoin jenkkien ja Suomen Huippumalli haussaa, että nykyisin kiinnitän huomiota mallien luihin ja thinspoudun niistä, toisaalta ahdistun. En minä ennen katsonut niitä tyttöjä näin, se oli vain viihdettä ja pidin hienoista kuvista. Nyt ne tytöt saavat minut vain kateelliseksi. Malleista saan kaikkein parhaan thinspiraation, "oikeat" julkkikset ja ihan tavikset eivät vain kiinnosta.

Tämä olisi aivan ideaaliulkonäkö:

1242734684_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tämäkin riittäisi:

1242735162_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

(Vaikka useimpien täyspäisten mielestä tuokin olisi varmaan liian laiha.)