Viime yönä oli liian lähellä, että olisin oksentanut. Kuitenkin koko ajatus tarkoituksellisesti oksentamisesta on kamala, joten päätin jättää välistä. Oksentamistarpeen takana ei kumminkaan ollut liika syöminen, vaan tajuttoman huono olo, kun en ollut syönyt koko päivänä oikein mitään ja sitten illemmalla söin tyhjään vatsaan vähän enemmän karkkia ja limsaa.

Tänään... No, kahdentoista jälkeen (heräsin hitusen myöhään) kipaisin vaa'alle kun olin yksin, 51 kiloa. Onni. Päätin kuitenkin varmistaa toisella kerralla, 53kg. Ota tuosta sitten selvää, ihmeellinen "analoginen" vaaka, joka näyttää epätasaisella lattialla hevonvittuja. Pakko kuitenkin olla alle 53 kiloa. Aamupalaksi söin kurkkua med salaattikastike ja vihreää teetä.

Päiväruokakin oli, kerrankin, valitettavasti. Kalaa ja ranskalaisia, ja olen mieletön ranskanperunasyöppö, joten niitä tuli syötyä ihan liikaa. Epätoivo iski, ja tänään en syö yhtikäs mitään enää. Luultavasti. Toivottavasti. Teetä pitää kyllä juoda.

Huomenna pakko mennä lenkille, ennen kuin puoli viideltä pitää mennä ainakin käymään työpaikalla. Katsellaan jos saisin vaikka töitä.

 

 Minusta tulee vielä tuollainen näillä ruokamäärillä mitä tänäänkin olen naamaani vetänyt...